Enter Title Minimize

Ovlašteni servis


Servis jedara obavlja se na radnom stolu površine 370m², dužine 33 metra. U servisu radi 5 servisera, specijaliziranih za posebna područja: serviser upwind jedara, serviser downwind jedara, serviser za tende i njihovu izradu.. North Sails servis garantira vrhunsku Northovu kvalitetu i jamstvo.

North Sails servis može zaprimiti jedra brodova do klase Panamax. Neki od brodova, čija su jedra bila servisirana kod nas su Alloy Yachtsov Mondango (Dubois 170), Windrose of Amsterdam (Schooner 152), Alithia (Superyacht 131ft) itd.

Što nudi North Sails ovlašteni servis za Vas?

Visoke performanse

North Sails ovlašteni servis nudi nautičarima i vlasnicima jedrilica prednosti naše vrhunske tehnologije, naše iskusno osoblje i svjetsku mrežu preko 100 podružnica u 25 zemalja. Svi popravci su certificirani po North Sails ekskluzivnim proizvodnim standardima. North Sails-ova Plava Knjiga je najdetaljnija dokumentacija standarda za proizvodnju premium jedara priznata u svijetu. Koriste ju sve Northove podružnice i servisi u svijetu, a koji jamče skladnu kvalitetu proizvoda.

Kontrola jedara u 10 točaka

Svako jedro koje se servisira u North Sails ovlaštenom servisu prolazi kroz temeljitu kontrolu kako bi se utvrdili mogući nedostaci i tako na vrijeme popravili. Godišnji pregled Vaših jedrilja značajno će pomoći u produženju životnog vijeka jedara i održavanju vrhunskih performansa.

UV zaštita, izrada lazy bagova, pokrova...

Osim popravka štete na jedru, North Sails servis također vrši šivanje UV zaštite na jedra, koristeći pritom isključivo Sunbrella™ materijale, izrada lazy bag-ova, i svih vrsta pokrova na brodu.


Charter firmama pružamo različite pogodnosti

» Brzu uslugu tokom ljetnih mjeseci u bilo koje doba dana i noći na potezu od Dubrovnika do Zadra
» Tarifu bez obzira na veličinu jedra
» Besplatno zimovanje svih jedara
» Transport jedara naplaćujemo po km 2,1KN
» Odobravamo zimski popust prilikom nabavke novih jedara, lazy-a, pokrova glavnih jedara-pokrova timuna...

Za charter managment važno je napomenuti da sva jedra koja uđu u jedrarnu popratimo sa zapremnicom, radnim nalogom papirnato i računalno tako da u svakom trenutku znamo u kojoj je fazi servis na jedru, a program nam omogućava praćenje cijena održavanja po jedru, po brodu, klijentu, po godini...

North Sails Hrvatska


Bana Jelačića 6
21204 Dugopolje

Tel. + 385 21 661155
Fax. + 385 21 661156

Email: service@cro.northsails.com
© North Sails

North Sails Dubrovnik
Tenturija bb
20236 Komolac

Tel. + 385 91 488 1999
       + 385 91 471 5886

Email: dubrovnik@cro.northsails.com
© North Sails
  Print